Image by Valentin Salja
Karin Groenenboom.png
Image by JOHN TOWNER
numerologie.png
coaching.png
LOGO-1.png

de inspiratieboom| DenHaag | Zuid-Holland
Winkelhaak 77 unit 9| 2495 AX Den Haag|06-4145 5242karin@deinspiratieboom.nl

 

Privé Sessies

Numerologie.png

Numerologie is de filosofie en wetenschap van getallen. Met behulp van diverse persoonlijke nummers, zoals jouw geboortedatum, maar ook jouw volledige naam, bereken ik jouw kosmische codes en die vertellen je over welke reis jouw ziel door het universum maakt c.q. gaat maken.

 

Ieder getal heeft zijn eigen trilling. Het helpt je inzicht te krijgen in jouw leven op een laagdrempelige manier. Een consult kan zowel live als online geboekt worden. Vooraf ontvang ik dan al graag wat gegevens, zodat het voorwerk al gedaan kan worden en wij alle tijd hebben om in te zoomen op de getallen.

Tarief consult: 77 euro

Coaching met een vleugje magie.png

Wanneer je even vast bent gelopen of verlangt naar een nieuwe manier van leven, dan is een privé coach sessie een hele prettige manier om meer helderheid te krijgen.

Doordat de coach kritische vragen durft te stellen vind jij jouw antwoorden in jezelf.

De rol van een coach is om jou te laten groeien zodat jij zelf de regie over jouw leven houdt. Samen herstellen en verankeren we jouw contact met jouw eigen kern.

Tarief traject: offerte

 
 
 

Groep Sessies

Magie van verbinding.png
Ontdekkingsreis.png

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd?

Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Tijdens de orakel cirkel komen wij met een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Wil je ontdekken hoe sterk jouw innerlijke kracht is? Wat zou je doen als alles mogelijk is?

Hoe doorbreek je de cirkel waar je in zit?

Graag laten wij jou ervaren hoe jouw leven er uit kan zien! Het wordt een dag vol ontdekkingen. Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig en we gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag, niets is goed of fout.

Door beweging te creëren, letterlijk en figuurlijk, gaat de energie weer stromen. Je blik gaat weer open, er komen nieuwe inzichten en er komt ruimte voor actie. Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen en kijken uit naar een enerverende dag. Durf jij het aan om met een kleine groep mensen op ontdekkingsreis te gaan?

 

Loop je vast en wil je beweging creëren? Dan ben je met mij aan het goede adres.

 

Soms loop je tegen vragen aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Bij het maken van keuzes in je relaties, het maken van keuzes in je werk en het kiezen voor jezelf. Hier kom je niet altijd even makkelijk met jezelf uit en misschien ook niet met mensen uit je omgeving.  Je voelt alsof je stil staat.

 

Ik daag je uit om op een andere manier naar zaken te kijken. Je te spiegelen met wat ik zie en voel. Dit helpt jou om zelf tot (andere) inzichten te komen. Er is ruimte om dit te doen met een lach en een traan, niets is goed of fout. Ik kijk altijd naar het totaal plaatje en zet in wat op dat moment nodig is. Dit traject aangaan betekent ook lef hebben. Het vergroot je bewustzijn om daarna weer met een goed en stevig gevoel jouw pad te vervolgen. En om zo weer in beweging te zijn.

 

Ik maak graag een offerte voor een totaal traject.

 

Mijn bedrijfsgegevens:

www.deinspiratieboom.nl

karin@deinspiratieboom.nl

06 414 55 242