top of page
Sandra van Velzen.png
Maddy Ramsingh.jpg

Maddy Ramsingh

Zó veel mensen houden zichzelf klein. Ze kunnen eigenlijk de hele wereld aan, maar vinden zichzelf (bewust of onbewust) niet goed genoeg, niet interessant genoeg, niet belangrijk genoeg, niet slim genoeg, niet doortastend genoeg… en zo kan ik nog wel even door gaan.

Doodzonde, en niet nodig. Want ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat de sleutel om voluit te leven in zelfliefde en eigenwaarde zit. En als ervaringsdeskundige die jarenlang naar onvoorwaardelijke liefde heeft gezocht, weet ik óók hoe je dat ontwikkelt. Alles wat ik in die jaren heb geleerd, zet ik nu in bij mijn werk als hypnotherapeut en coach.

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar onvoorwaardelijke liefde omdat ik dat niet heb meegekregen als kind. Dat betekent niet dat ik zielig was of teruggetrokken. Integendeel. Ik was succesvol in mijn werk en had altijd veel sociale contacten. Toch voelde ik me nooit heel of genoeg.

Die constante zoektocht naar onvoorwaardelijke liefde duurde voort. Ik kende het niet, kon niet echt liefde geven, maar kon vooral ook niet goed ontvangen.

Omdat ik geen onvoorwaardelijke liefde heb meegekregen van mijn ouders dacht ik dat ik mijn best moest doen voor liefde. Ook dacht ik dat ik het niet waard was om liefde te ontvangen en leefde ik vanuit schaarste op het gebied van zelfliefde en eigenwaarde.

Ondanks mijn drukke sociale leven was bij mij de uitdrukking van toepassing:

Hurt people hurt people.

Zodra het spannend werd schoot ik meteen in de verdediging of aanval. Of ik liep weg.

Ik ben gevallen en weer opgestaan, ik heb onzekerheid gekend en verdriet, geliefden verloren, regelmatig de verkeerde keuzes gemaakt en enorme obstakels overwonnen. De emoties die ik kreeg te verwerken waren vaak overweldigend en intimiderend. Zo heb ik geleerd dat zelfliefde de enige onvoorwaardelijke liefde die altijd bij je is. Als je genoeg van jezelf houdt, dan kun je alles aan.

Vanaf mijn veertigste ben ik de processen gaan analyseren die mij sterker maakten. Die ben ik gaan verbeteren en heb ik tot praktische handvatten gemaakt. Deze inzichten deel ik graag met anderen. Zo kan ik je helpen om in jouw eigen kracht te staan.

Die bijzondere flow terugvinden die alleen van jou is en waar je steeds bij kunt als je dat nodig hebt. Wist je dat schuld en schaamte de grootste saboteurs zijn als het gaat om zelfliefde en eigenwaarde?

Ik ben opgeleid bij de School voor Coaching, Birkman Consultants, Tony Robbins Core 100, NTINLP en Marisa Peer (RTT). Zelf word ik al jaren gecoacht door Egon Massink.

Alle methoden en technieken die ik hier geleerd heb combineer ik in mijn werk als hypnotherapeut en coach.

 

Daarbij heb ik me gespecialiseerd in het weghalen van verdriet en oud zeer, schuld en schaamte. Zodat je weer van jezelf gaat houden, je eigenwaarde leert kennen en vol met zelfvertrouwen leeft.

Je leert om jouw obstakels te doorbreken en de juiste stappen te gaan zetten. Zo ontwikkel je steeds meer zelfvertrouwen, zit je zoveel beter in je vel en (her)ontdek je jouw eigen krachtige talenten. Het wordt ook steeds makkelijker om duidelijke en krachtige keuzes maken. Zo is er weer ruimte om te groeien.

Liefs,

Maddy

Maddy Ramsingh.png
Maddy Ramsingh
Haarlem & Amsterdam
telefoon.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Email.png
Coaching - Maddy Ramsingh.png
Personal Coaching

Heb je na een hypnosesessie meer begeleiding nodig of wil je geen hypnosesessie en alleen coaching? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Soms weet je niet welke richting je op wilt, loop je tegen een burn-out aan of wil je het roer omgooien maar weet je niet hoe. Personal Coaching kan je dan net dat zetje in de goede richting geven.

In de Personal Coaching sessie maak ik gebruik van diverse coaching technieken. Zoals bijvoorbeeld NLP, Oplossingsgericht coachen en Provocatief coachen. Door deze technieken te combineren kan ik jou op verschillende manieren helpen, vanuit verschillende hoeken. Zo leer je hoe je jouw innerlijke kracht kunt herkennen en hoe je weer in jezelf gaat geloven. Na de sessies heb je weer grip op je leven en op je eigen handelen.

Op een open minded manier word je begeleid, met als resultaat dat je bruist van energie, goed in je vel zit en je met gemak uitdagingen aankan. Kortom, je houdt meer van jezelf en je ziet in wat je waard bent. Nu ben je in staat om je talenten beter in te zetten en de doelen en successen te behalen die belangrijk voor je zijn.

Duur van een sessie: 75 minuten

Tarief per sessie: 175 euro

RTT Hypnose - Maddy Ramsingh.png
RTT Hypnose consult

Je heb negatieve gedachten allemaal aangeleerd en je kunt ze ook weer afleren. RTT Hypnotherapie helpt je daarbij. Met Rapid Transformational Therapy in 4 stappen naar vrijheid. Dit noemen we de 4 i’s.

 

Het helpt bij het vinden (1e i = Investigate) van de oorzaak van ongewenste gedachten en ongewenst gedrag. Deze vormen een patroon en we gaan die samen interpreteren (2e i = interpret) zodat we de oorzaak vinden. Nu kunnen we het patroon gaan doorbreken (3e i = interrupt). Met RTT help ik je vervolgens om jouw brein en gedachten over jezelf opnieuw te programmeren (4e i = install).

 

Dat herprogrammeren is om een nieuwe en positieve manier van denken en kijken over jezelf te ontwikkelen. Hierdoor zal jouw denken en gedrag permanent veranderen. Je voelt je niet alleen beter in je vel, ook kun je tegenslagen moeiteloos aan, ben je veerkrachtiger en wordt het bereiken van je doelen veel makkelijker.

 

Door de effectieve technieken van RTT is er voor een onderwerp waar je mee worstelt doorgaans één tot maximaal drie sessies nodig.

Duur van een sessie: 90 - 100 minuten

Tarief per consult: 350 euro

Tijdens de hypnosesessie gaan we naar de oorzaak van jouw belemmerende gedachten. Na de sessie ontvang je een audio-opname waar je minimaal 21 dagen naar luistert. Na een week hebben we een korte check-in over je voortgang.

hil.png
Inner Child Healing - Maddy Ramsingh.png
Inner Child Healing

Mijn moeder gaf mij weg… Ik snap als geen ander hoe het is om je onzeker, alleen en niet goed genoeg te voelen. Inmiddels ervaar ik wel zelfliefde en geniet ik optimaal van het leven!

Deze levenskracht wil ik delen. Ik ben opgeleid bij de School voor Coaching, Birkman Consultancy, Tony Robbins Core 100, NTI NLP en Marisa Peer (RTT) en weet dat er niet maar één manier is om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Ik combineerde daarom de krachtigste methodes met elkaar, zodat jij in een relatief korte tijd al grote veranderingen doormaakt.

 

Ik zie je graag bij de groepssessie!

In de groepsessies breng ik jou in verbinding met je innerlijke kind, ontdek je wat je werkelijk nodig hebt en hoe je jezelf dit kunt geven.

Kijk op onze agenda waar en wanneer deze groepsessies worden gehouden.

Foto's van Maddy

bottom of page