Image by Eric BARBEAU
Rise & Shine.png
Image by William Farlow

We ALL are Rising and Healing Women

Hoelang ga jij jouw licht nog dimmen? Ik heb het tegen jou, jij power vrouw! 

Het leven daagt jou uit op alle mogelijke manieren.

 

Onze natuurlijke primaire reactie is vechten. Want we laten ons niet kennen. Dapper zwem je tegen de stroom in. Net zolang totdat je moe wordt. En de stroom is geduldig. Het blijft gewoon stromen. 

Net zolang als nodig is. Totdat jij je durft over te geven aan de stroming.

Stel je nu eens voor dat je niet tegen die stroom in blijft zwemmen, maar jezelf met de stroming laat meevoeren. Wat zou er dan kunnen gebeuren?

Ons leven is van te voren al bepaald. Tijdens ons leven krijgen we allemaal aanwijzingen en uitdagingen die ons dichter bij onszelf brengen. Ten minste, als we deze uitdagingen ook aan durven gaan.

De mooiste levenslessen zitten vaak verpakt in een pijnlijke levenservaring. Die pijn is nodig om tot jouw allerdiepste kern te kunnen komen. Eenmaal in die mooi kern, zul je ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is dan jij ooit had durven dromen.

 

Ook jij hebt een uniek levenspad. Ook jij bent nodig om deze wereld een stukje mooier te maken.

Jouw licht is onmisbaar. Niet alleen voor jou zelf en jouw  eigen omgeving maar ook in het grote geheel.

This little light of mine,

I am going to let it shine

Durf jij verder te kijken dan de situatie waarin jij nu zit? Verder te kijken dan de decorstukken van jouw leven?

Verder te kijken dan wat je hebt geleerd? Verder te kijken dan wat je zelf geloofd?

 

Het leven vraagt jou op zoveel verschillende manieren om op te staan. Voor jezelf. Voor iedereen die jou voorging. Voor iedereen die na jou komt. Steeds meer vrouwen ontdekken hun natuurlijke krachten en talenten. Dat licht, die wijsheid, die zit ook in jou. Misschien voel je het al een tijdje kriebelen, die nieuwsgierigheid. Misschien wil jij jezelf beter leren kennen?

Juist deze periode die we nú meemaken, laat zo duidelijk zien dat het de hoogste tijd is dat het evenwicht op aarde hersteld mag worden. De afgelopen vijftig jaar zijn vrouwen bezig geweest om zichzelf gelijk te stellen met de mannelijke kracht. We hebben nu het punt bereikt dat er vrouwen in top posities zijn gekomen.

Maar dat is lang niet genoeg. Want in die top zit er nog veel te veel Yang waardoor de vrouwen die zich daar staande willen houden, zich ook harder en mannelijker moeten opstellen om te kunnen overleven.

Wanneer wij met elkaar vanaf de bodem van die pyramide beginnen met een vruchtbare grond te kweken, dan zal er op die bodem nieuw leven ontstaan wat uiteindelijk rustig doorgroeien naar die top in de pyramide. Naar die top posities. En pas dan zullen we de nieuwe wereld gaan ervaren. Welzijn voor welvaart.

Dát is het bouwen aan een nieuwe wereld. Vertrouwen dat we met elkaar die verandering in gang kunnen zetten. Een verandering zo ontzettend groot begint altijd bij jezelf. Het bouwen aan een nieuwe wereld is een verantwoordelijke taak die niet voor iedereen is weggelegd.

Een krachtige bouwer is iemand die heel goed voor zichzelf kan zorgen en daardoor ook voor anderen.

Alles begint bij jou in het hier en nu.

In deze tijd van verwarring en angst kan jij dat baken van licht zijn voor jezelf maar ook voor iedereen in jouw omgeving. Na het afronden van dit jaarprogramma kan jij als Rise & Shine Coach de wereld gaan verlichten.

We carry a new world here, in our hearts

That world is growing this minute

Ontdek een hele nieuwe wereld! Creëer en ontwikkel jouw eigen nieuwetijdse healthy spirituele lifestyle tijdens het online jaarprogramma Rise & Shine.

Na 38 weken heb jij de praktijk en theorie goed onder de knie. Dan wordt het tijd voor jouw beloning!

Want alleen de deelnemers van het jaarprogramma krijgen naast de drie vet coole MasterClass series ook nog eens toegang tot het 2-daagse Rise & Shine Live Event in juni 2022.

De magie van live samenkomen was voor corona ook al een feestje. Stel je dan eens voor hoe hoog die energie tijdens ons event zal zijn! En voor alle deelnemers van het jaarprogramma is dit een geweldige afsluiting van een magisch jaar.

Hier kunnen jullie met elkaar netwerken en wie weet wat voor mooie kruisbestuivingen daar weer gaan uitkomen. 

Deelnemers van het jaarprogramma zijn de changemakers. Het zijn de stoere chica's met een gouden hart die als eersten deze weg in durven slaan. Een programma wat niet volgens de richtlijnen is maar juist daardoor zoveel meer waarde geeft.

Een programma waarin jij als deelnemer centraal staat waardoor je er ontzettend veel uit kan halen voor jouw privé en jouw zakelijke leven.

Wat jouw rol ook is in dit leven, met deze extra kennis creëer jij magie in jouw leven en in alle levens om jou heen. Want dát is de bedoeling van dit jaarprogramma. Kennis delen en weer doorgeven. Zoveel als je kan.

It's never too late to be what you might have been

Where is your intuition actually located? Get to know your unique gut feeling and discover the enormous power when you let your mind work together with your intuition.

Our intuition gives us an awful lot of signals, but because we are so busy in our heads, those signals don't get anywhere nine times out of ten. And that is a shame.

It often gives the 'if only I ...' feeling and that feeling is an energy leak.

Imagine having fewer thoughts and feelings like that.

What would your life look like?

During this training you will not only learn how to easily make contact with your intuition, you will also immediately create a whole new lifestyle. One in which you dare to be guided by your own inner compass.

We are the light that we have been waiting for

Chakra Balancing

De werking van jouw basis chakra's

Activeren van jouw basis chakra's

Verbinden met jouw basis chakra's

Werken met jouw basis chakra's

Readings (2).png

Lesmaterialen

1 orakel card deck essential oils

7 bijzondere essentiële oliën

1 duurzame diffuser

1 online werkboek

Waarde lespakket: 595 euro

MasterClass Serie

Soort: live online

Start: zaterdag 7 september 2021

Aantal lessen: 7

Tijdstip lessen: 09.30 - 11.00 uur

Uren thuisstudie: 2-4 uur per week

Certificaat: Ja

Rising Woman

De werking van jouw intuïtie

Activeren van jouw intuïtie

Verbinden met jouw intuïtie

Werken met jouw intuïtie

Lesmaterialen

6 bijzondere essentiële oliën

1 duurzame diffuser

1 online werkboek

Waarde lespakket: 444 euro

MasterClass Serie

Soort: live online

Start: zaterdag 8 januari 2022

Aantal lessen: 6

Tijdstip lessen: 09.30 - 11.00 uur

Uren thuisstudie: 2-4 uur per week

Certificaat: Ja

Healing Woman

De werking van jouw energie

Activeren van jouw energie

Verbinden met jouw energie

Werken met jouw energie

Readings (4).png

Lesmaterialen

1 orakel card deck

6 bijzondere essentiële oliën

1 duurzame diffuser

1 online werkboek

Waarde lespakket: 555 euro

MasterClass Serie

Soort: live online

Start: zaterdag 2 april 2022

Aantal lessen: 6

Tijdstip lessen: 09.30 - 11.00 uur

Uren thuisstudie: 2-4 uur per week

Certificaat: Ja

Rise & Shine Live

Live Gastprekers

Live Workshops

Live Inspiratie Sessies

Live Mini Markt

Readings.png

Programma

Yoga & Meditatie Sessies

Hypnose Sessie

Creatief met Olie Workshop

Inclusief lunch & tussendoortjes

Waarde Live Event: 777 euro

Rise & Shine Event

Soort: Live

Dag 1: zaterdag 18 juni 2022

Dag 2: zondag 19 juni 2022

Tijden: 10.00 - 16.00 uur

Locatie: aan zee

Overnachting: mogelijk

 

Readings (3).png

She overcame everything

that was meant to destroy her

Het jaarprogramma Rise & Shine start op zaterdag 4 september 2021 en eindigt op zondag 19 juni 2022.

Iedere 14 dagen is er  een live online les van 90 minuten waarin de lesstof wordt uitgelegd en er ruimte is voor vragen.

Alle lessen worden opgenomen en zullen in een beschermde leeromgeving worden gepost zodat je de mogelijkheid hebt om terug te kijken. Dit is reuze handig voor als je een keer niet live aanwezig kan zijn.

 

Wat ook zo mooi is aan dit jaarprogramma is dat je bewust maar vooral ook onbewust intensief bezig bent met jouw eigen persoonlijke processen. Het is een groei jaar. Een jaar waarin je zoveel nieuwe dingen over jezelf gaat ontdekken dat het echt heel belangrijk is om dagelijks in jouw journal te schrijven zodat je ook jouw eigen proces in beeld krijgt.

Natuurlijk is er over dit jaarprogramma heel goed nagedacht. Zo zie je ook dat een aantal dezelfde oliën in verschillende MasterClass series worden ingezet. Hetzelfde geldt voor de diffuser. Wanneer je besluit om aan het hele jaarprogramma mee te doen, bespaar je nog eens honderden euro's op de lesmaterialen én op de gastlessen die worden gegeven op  het 2-daagse Rise & Shine Live Event.

You are a woman

That is your super power

Het jaarprogramma

De Kick Off van dit bijzondere jaar is op zaterdag 4 september 2021 om 09.30 uur.

Iedere live online les duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de les worden de lesstof en de oprachten voor de komende 14 dagen besproken. Er is tijdens de live online les tijd voldoende tijd om vragen te stellen.

Het leerjaar wordt afgesloten met een fantastisch Rise & Shine Live Event waar jij niet alleen nóg meer inspiratie krijgt van diverse gastsprekers en workshopleiders maar ook gezellig kan netwerken met de andere deelnemers.

Hoe ziet een les eruit?

We komen samen in een beveiligde omgeving waar we elkaar kunnen zien en horen. Iedere les start met een zogenaamde tune-in meditatie zodat jullie daarna met volle aandacht en innerlijke rust de nieuwe informatie tot je kunnen nemen.

Kan je een les missen?

Ja, dat kan! Alle lessen worden opgenomen en na de les ontvang je een link waar je de les terug kan kijken.

Het enige nadeel van terugkijken is dat je niet live je vragen kan stellen maar deze dan via de chatfunctie of via de e-mail kan stellen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Hoe kan ik tijdens dit jaarprogramma ook aan mijn eigen processen werken?

Iedere deelnemer van het Rise & Shine jaarprogramma krijgt voordat de opleiding begint een persoonlijke coach call. Dat is een live online coach sessie van 60 minuten waarin we jouw persoonlijke doelen gaan stellen zodat jij nóg meer uit dit magische jaar kan halen.

Be the woman who fixes another woman's crown without telling the world it was crooked

 

Inschrijven

Kiezen voor dit jaarprogramma is kiezen voor jezelf! Meedoen aan Rise & Shine gaat onbekende deuren voor jou openen. Je gaat een kant van jezelf ontdekken die je nog niet kende én je zult jezelf steeds meer compleet gaan voelen tijdens dit magische jaar. Je gaat manifesteren en daarna jezelf bevrijden van alles wat jou tot nu toe altijd tegenhield om verder te groeien op persoonlijk en spiritueel vlak.

Waarschuwing 

Na dit jaarprogramma ben jij niet alleen een Rising Woman maar ook een Healing Woman. Jouw dagelijkse leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Met alle tools en kennis die jij gaat opdoen zul je niet alleen jezelf gelukkig maken maar ook iedereen om jou heen.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 april 2021 om 11.00 uur

Rise & Shine Basis | standaard tarief gebaseerd op studiematerialen: € 1.111,- inclusief BTW

Rise & Shine Plus | studiematerialen én een basis bijdrage voor de begeleiding: € 2.222,- inclusief BTW

Rise & Shine Extra | studiematerialen én een royale bijdrage voor begeleiding: € 3.333,- inclusief BTW

Schrijf je hier in of meld je aan via e-mail: hanneke@whichwayisnorth.nl

Betalingsvoorwaarden en mogelijkheden

Alle deelnemers ontvangen een factuur met BTW voor hun administratie. Ook wanneer er rechtstreeks via de site wordt ingeschreven en betaald.

 

Het is mogelijk om op verzoek de bijdrage voor de studiematerialen en het eventuele lesgeld in twee termijnen te voldoen. De eerste termijn dient voor 1 juni 2021 te zijn voldaan en de tweede termijn dient voor 1 augustus te zijn voldaan.

Zodra het volledige bedrag is voldaan, worden de studiematerialen opgestuurd naar het adres wat is opgegeven bij de inschrijving.

Annuleringsvoorwaarden

Kom je in de situatie waarin je denkt te moeten annuleren? Neem dan persoonlijk contact op dan kijken we samen of we een passende oplossing kunnen vinden.

She remembered who she was

and the game changed