top of page
Hanneke.png

Hanneke de Vreugd

"I am not a victim, I am the lighthouse"

Als kind had ik geen idee dat je hooggevoelig kon zijn. Heel mijn jeugd was ik verward omdat ik dingen voelde bij mensen. Bijvoorbeeld wanneer ze iets zeggen wat ze niet menen met hun hart. En later begon ik ook emoties op te pikken. Omdat ik niets wist van energievelden absorbeerde ik alles op wat in mijn buurt kwam. Hier heb ik het heel moeilijk mee gehad. Ik ben er letterlijk ziek van geworden.

Het keerpunt kwam eigenlijk pas rond mijn 26e toen ik als kersverse moeder instortte. Nu pas begrijp ik dat ik 'stuk' moest zodat ik een nieuwe, betere versie van mijzelf on ontwikkelen. Mijn eigenwijsheid werkte niet mee wat er voor zorgde dat ik nog meer levenslessen naar mij toe geworpen kreeg.

Eenmaal in het donker, vond ik het licht. En hoe!

Alsof ik opnieuw ben geboren. Eindelijk voel ik me thuis in mijn lijf maar ook in mijn hoofd en hart.

Het is oké dat ik veel energie heb en ook het zesde zintuig mag er zijn. Alles mag er zijn!

Vanuit die mindset deel ik graag mijn energie, liefde en kennis met anderen. De kracht van elkaar energetisch ondersteunen is niet in woorden te bevangen. Dat moet je echt zelf een keer ervaren.

Als ondernemer heb ik mij geen betere start kunnen wensen. Zo heb ik op een aantal mooie beurzen workshops mogen geven en heb ik ook veel live en online trainingen gegeven aan personen en organisaties op het gebied van mindfulness, hooggevoeligheid en stress management.

Tegenwoordig focus ik mij liever op één persoon tegelijk. Ook kies ik nu liever voor uitwisseling van energie via lijf en ziel. Bijvoorbeeld met een uitgebreid VIP Treatment waarin je slechts  in een dagdeel weer helemaal tot jezelf komt. 

Liefs, Hanneke

Dharma Body and Soul Treatments
Schipholweg 103, 2316 XC Leiden
06 4383 5121
telefoon.png
Email.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Holistic Massage
Holistic Massage.png

Een heerlijke diepontspannende massage van de rug, schouders en armen met twee essentiële oliën naar keuze. Ervaar hoe de stress letterlijk uit je cellen stroomt en kom helemaal tot rust. Ik laat me leiden door jouw lichaam. De oliën werken niet alleen  aromatisch maar dringen eevnoudig door de huid en zullen nog tot weken na de massage hun werk blijven doen.

Een fijne massage voor als je wilt ontprikkelen. Steeds vaker is deze massage ook  onderdeel van een re-integratietraject na een burnout.

Duur van een  ontspanningsmassage: 60 minuten

Tarief per behandeling: 75 euro

Tarot Reading
Tarot Reading.png

Vanuit afstemming worden de boodschappen van jouw ziel middels een kaart in beeld gebracht. Tijdens de reading kunnen er ook boodschappen van ancestors worden doorgegeven. 

Een fijne reading wanneer je steun of leiding zoekt in een lastige situatie. Wanneer je jouw spirituele pad aan het bewandelen bent kan deze reading jouw ziel inspireren.

 

Naast deze carddeck zet ik ook vaak de sterrenlicht kaarten in om nog meer helderheid te geven over de nuance van de boodschappen.

Duur van een reading: 90 minuten

Tarief per reading: 75 euro

VIP Treatment
VIP Treatment.png

Gun jezelf het beste van alles. Een VIP treatment is een privé sessie waarin we een hart-tot-hart gesprek hebben, een kaartenset gebruiken én een bijzondere massage met Reiki inzetten. Per seizoen wordt er een speciaal samengestelde set van 7 essentiële oliën ingezet.

Kortom een heerlijke ochtend, middag of avond waarin jij alle aandacht aan jou zelf geeft.

Ideaal om jezelf tegelijkertijd te ontladen en op te laden in een periode waarin je veel druk, stress of negatieve emoties ervaart.

Een kadootje voor jouw lijf, jouw hoofd en jouw ziel. Ook leuk om kado te geven!

Duur van een VIP Treatment: 3 uur

Tarief per behandeling: 250 euro

Healing.png
Healing en Meditatie avond

Heb je weleens de kracht van groepsenergie ervaren?

Wanneer je met elkaar een helende meditatie ontvangt is het effect vele malen groter doordat de liefde letterlijk gaat stromen.

Iedere chakra wordt geschoond en weer in balans gebracht door helende woorden en positieve affirmaties. Ter ondersteuning worden er ook essentiële oliën met therapeutische werking ingezet.

We sluiten de healing af met een boodschap uit een kaartendeck. Aansluitend drinken we samen een kop thee in stilte in de zaal. 

Duur van een healing: ongeveer 3 uur

Tarief per groepsessie: 125 euro exclusief locatie

Maximal groepsgrootte: 10 personen

Chakra Massage
Chakra Massage.png

Eerst tunen we in op wat jouw lijf op dít moment nodig heeft. Op basis wat daar zich laat zien, stem ik zeven verschillende oliën af op jouw chakra's.

Vaak is de eerste behandeling de basisbehandeling. Met zeven bijzondere geneeskrachtige kruidenoliën creëeren we ruimte in jouw lijf en in de energiewielen van jouw chakra's.

De opvolgende behandelingen zijn gericht op het healen, voeden en activeren van jouw chakra's. Iedere behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op jouw behoeftes.

De behandeling vindt plaats op de voeten en de rug. 

In totaal ontvang je 100 druppels essentiële oliën. Deze oliën werken nog zo'n 4-6 weken door in jouw energie.

Duur van een chakra massage: 120 minuten

Tarief per behandeling: 175 euro

Tarot Reading
Tarot Reading.png

Vanuit afstemming worden de boodschappen van jouw ziel middels een kaart in beeld gebracht. Tijdens de reading kunnen er ook boodschappen van ancestors worden doorgegeven. 

Een fijne reading wanneer je steun of leiding zoekt in een lastige situatie. Wanneer je jouw spirituele pad aan het bewandelen bent kan deze reading jouw ziel inspireren.

 

Naast deze carddeck zet ik ook vaak de sterrenlicht kaarten in om nog meer helderheid te geven over de nuance van de boodschappen.

Duur van een reading: 90 minuten

Tarief per reading: 75 euro

Foto's van Hanneke