top of page

Sandra van Velzen

Soul Sister.png

Medium & Life Coach

San Zen

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn.

Twee dingen zijn voor mij altijd wel duidelijk geweest:

  • dat er meer is tussen hemel en aarde

  • dat ik graag met mensen werk. 

 

Ik vind het fijn vind om mensen te helpen, aandacht te geven en een luisterend oor te bieden.

Het heeft wel even geduurd voordat ik de spirituele duik in het diepe durfde te maken. Na vele omzwervingen brak de tijd aan dat ik eindelijk gehoor mocht geven aan hetgeen ik altijd al wist, maar waar ik de stap nooit voor heb durven zetten. Vol overgave heb ik de duik genomen en ik voelde herkenning, het puzzelstukje viel op z’n plek.

 

Mijn liefde voor het mediumschap begon te bloeien en het voelde als thuiskomen. Ik heb vervolgens persoonlijk mogen ervaren wat het voor je kan betekenen en hoe fantastisch het is als je dit gevoel mag delen met anderen.

Er ging werkelijk een wereld voor mij open: dit is waar ik naar heb gezocht, hier voel ik mij als een vis in het water. Eindelijk twee werelden verenigd in één!

 

Vaak vinden mensen alles wat met het mediumschap te maken heeft zweverig maar als iets juist niet zweverig is, is het wel mediumschap. Het is juist belangrijk om alles te bespreken wat bij het leven hoort en daar horen, mijns inziens, alle facetten van het leven bij.

 

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn. Ze zijn dan niet meer fysiek aanwezig, maar ze zijn nog steeds om ons heen en ze willen dit graag aan hun geliefde dierbaren hier op aarde doorgeven. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik als medium hierin een rol mag spelen. Naast het werken als medium en spiritueel coach, vind ik het ook heerlijk om mensen te laten ervaren ("proeven") wat het voor hen kan betekenen om meer op hun intuïtie te vertrouwen. Regelmatig organiseer ik dan ook met collega’s workshop of retraites.

 

Ik zie je graag!

Liefs Sandra

Provincie Zuid-Holland, locaties: Hoeksche Waard en Wassenaar

San-Zen_edited.jpg
Sandra van Velzen.jpg

Persoonlijke sessies

Join the Fanclub

Schrijf je in voor onze maillijst en verrijk jezelf met mooie verhalen en uitnodigingen

Thanks for joining us!

Groepsessies

Join our Soulfamily

Kom ons versterken met jouw unieke licht. Hoe meer licht, hoe groter de shift!

Foto's van Sandra

Soms geeft een plaatje zo veel meer informatie dan een tekst. 

bottom of page