Sandra van Velzen.png
Mediumschap.png
Kaartlegging.png
8.png

San-Zen | Heinenoord | Hoeksche Waard | Zuid-Holland

 06-53349010 |sandra@san-zen.com | KvK 73977098

 

Privé Sessies

 
 
Privé Consult Mediumschap.png

Wat kan een privé-consult jou brengen? Het kan veel inzicht geven in zaken waar je regelmatig tegen aanloopt, het kan duidelijkheid geven waarom bepaalde zaken in jouw leven niet soepel verlopen. Het kan verhelderend werken. En natuurlijk kan het ook gewoon fijn zijn om een overleden dierbare weer even dichtbij te voelen!

Hoe gaat dit precies in z’n werk?

Tijdens het consult stem ik mij op jou af door middel van het lezen van jouw energie, ook wel psychometrie genoemd. Ook ben ik mij gewaar van jouw overleden dierbare(-n) en door bepaalde kenmerken, specifieke herinneringen is het voor je duidelijk om welke dierbare(-n) het gaat.

Vaak krijg ik een boodschap voor jou door waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Een privé-consult kan je ook heel veel troost bieden in moeilijke tijden. 

Tarief Privé Consult: 60 euro

Een Privé Consult duurt 45 minuten

Privé Consult Engelen.png

Tijdens een privé-consult met engelenkaarten combineer ik het mediumschap met een kaartlegging.

 

Door mij op de energie van de engelen af te stemmen voel ik wat daar mag ontstaan. De ontvanger ontvangt op deze manier precies wat op dat moment nodig is.

 

Voor antwoorden van de engelen maak ik gebruik van de Engelenwijsheid kaarten van Yvette Visser en Monique van Saane.

 

Dus ben je nieuwsgierig geworden wat een reading voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op met mij. 

Tarief Privé Consult Engelen: 75 euro

Een Privé Consult duurt 60 minuten

Levensbronnen Coaching.png

Zou jij ook zo graag om willen leren gaan met bepaalde levensvragen?

Hoe jouw weg te bewandelen? Hoe om te gaan met bepaalde trauma’s zoals bijvoorbeeld pesten?

 

Maar bovenal wil je jezelf nu echt leren kennen zonder te moeten voldoen aan verwachtingen van anderen? Zonder invloed van buitenaf? Dan is de Levensbronnen® methode wellicht iets voor jou!

Wat doet deze methode precies? De Levensbronnen® gaan over “levenswijsheid” en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven.

 

Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben. Kies voor Coaching Levensbronnen (2 sessies) of ga voor een
8-weeks Coaching Traject.

Tarief Coach Sessie: 80 euro

Een Coach Sessie duurt 90 minuten

 

Levensbronnenmethode®

Wat doet deze methode precies? De Levensbronnen® gaan over “levenswijsheid” en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben.

 

De Levensbronnen®  is een door Susanne Danielson en Yvette Visser ontwikkelde methode en gebaseerd op de archetypes van Carl Jung. Deze methode geeft je op een duidelijke manier inzicht in jezelf, je leert te voelen en te ervaren en je wordt je bewust van je gedrag en dat van anderen. Je krijgt begrip en je merkt direct de impact van deze coaching sessies in je dagelijks leven.

 

In totaal zijn er 7 Levensbronnen®. Deze zijn verbonden met je fysieke, emotionele en spirituele groei.

De eerste drie Levensbronnen® zijn verbonden met je leeftijd en je fysieke, emotionele en mentale groei en ontwikkeling.

De andere vier Levensbronnen® zijn verbonden met je relationele, sociale,  individuele en collectieve groei en ontwikkeling.

Groep Sessies

Spirituele Proeverij.png

Regelmatig staat er een Spirituele Proeverij op onze agenda maar deze prachtige workshop kan je ook zelf als groep aanvragen.

Tijdens een Spirituele Proeverij wordt er contact gemaakt met dierbaren en ontvangen deelnemers ook persoonlijke boodschappen. Daarnaast leer je hoe je jezelf meer kan openstellen voor de engelen.

Omdat het een proeverij is, komen er verschillende thema's aan bod. Veelal is Karin de Jong ook aanwezig om te laten ervaren wat een klankenbad met je doet.

Al met al is het een bijzondere dag waarin je heel veel nieuwe dingen over jezelf en over het leven ontdekt. Ook is er voldoende tijd voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Tarief: op aanvraag

Workshop duurt ongeveer 6 uur

 
 

Mijn verhaal in vogelvlucht

Twee dingen zijn voor mij altijd wel duidelijk geweest:

ten eerste dat er meer is tussen hemel en aarde en ten tweede dat ik graag met mensen werk.

 

Ik vind het fijn vind om mensen te helpen, aandacht te geven en een luisterend oor te bieden.

Het heeft wel even geduurd voordat ik de spirituele duik in het diepe durfde te maken. Na vele omzwervingen brak de tijd aan dat ik eindelijk gehoor mocht geven aan hetgeen ik altijd al wist, maar waar ik de stap nooit voor heb durven zetten. Vol overgave heb ik de duik genomen en ik voelde herkenning, het puzzelstukje viel op z’n plek.

 

Mijn liefde voor het mediumschap begon te bloeien en het voelde als thuiskomen. Ik heb vervolgens persoonlijk mogen ervaren wat het voor je kan betekenen en hoe fantastisch het is als je dit gevoel mag delen met anderen.

Er ging werkelijk een wereld voor mij open: dit is waar ik naar heb gezocht, hier voel ik mij als een vis in het water.......

Eindelijk twee werelden verenigd in één....!

 

Vaak vinden mensen alles wat met het mediumschap te maken heeft zweverig maar als iets juist niet zweverig is, is het wel mediumschap. Het is juist belangrijk om alles te bespreken wat bij het leven hoort en daar horen, mijns inziens, alle facetten van het leven bij.

 

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn. Ze zijn dan niet meer fysiek aanwezig, maar ze zijn nog steeds om ons heen en ze willen dit graag aan hun geliefde dierbaren hier op aarde doorgeven. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik als medium hierin een rol mag spelen. Naast het werken als medium en spiritueel coach, vind ik het ook heerlijk om mensen te laten ervaren ("proeven") wat het voor hen kan betekenen om meer op hun intuïtie te vertrouwen. Regelmatig organiseer ik dan ook met collega’s workshop of retraites.

Ik zie je graag!

 

Liefs Sandra

Privé Consult Mediumschap.png
Privé Consult Engelen.png
Levensbronnen Coaching.png