top of page

Onze diensten

Voordat je aan jouw reis begint is het belangrijk om het juiste vertrekpunt te kiezen. Om je hier een beetje bij te helpen, hebben we zelf al een aantal categorieën aangemaakt:

Ontprikkelen en Opladen

Healing en Bewustwording

Groei en Ontwikkeling

Magie en Meer

Jij bepaalt zelf met wie en hoe jij op reis wilt gaan. Wij geloven dat vooral de klik ervoor zorgt dat er meteen een gevoel van vertrouwen is. Dit is ook het meest waardevolle aspect in de samenwerking. Want wanneer je durft te vertrouwen op dat wat je zelf (nog) niet ziet of weet, zul je het beste resultaat behalen.

Ontprikkelen en Opladen

Hooggevoeligheid en moeite met grenzen stellen, dat zijn de twee meest gehoorde klachten in deze drukke maatschappij. Onbewust krijgen we ontzettend veel prikkels (energie) van anderen maar ook van apparaten binnen. Sta eens stil bij waar jij woont. Hoeveel WiFi signalen gaan er door en langs jouw woning?

Wanneer je overprikkelt raakt, wordt eigenlijk de interne verbinding tussen hoofd en hart verstoort.

Hierdoor is het lastig om jouw eigen grenzen te voelen. Laat staan te bewaken. Een burn-out is vaak het signaal dat deze verbinding aan het vervagen is.

Met klanken (trillingen), aanraking en hart-tot-hart gesprekken kan deze verbinding eenvoudig worden hersteld. Bij volledig herstel kunnen deze sessies worden ingezet om de interne batterij op te laden.

Klankschaal Klankgenezing
Klankschaalmassage
Ontprikklen en Opladen

Healing en Bewustwording

Ben je zover om jezelf de liefde en aandacht te gaan geven die jij zo hard verdient? Je voelt diep van binnen dat je nu écht voor jezelf mag gaan kiezen. De tijd is aangebroken om heling op het diepste level te gaan ervaren. Jezelf te ontdoen van familiepatronen die generaties zijn doorgegeven. De zesde van iedere generatie bereidt zichzelf en hun kinderen voor op de heling van het familiekarma. De zevende van iedere generatie is de mens die de taak heeft gekregen om in dit leven door diepe dalen zal gaan want alleen vanuit het donker kan het licht worden gevonden. We noemen deze mooie mensen ook wel Lichtwerkers.

Bewustwording ontstaat wanneer de verbinding tussen hoofd en hart verankert blijft. Voor het helingsproces is deze verbinding cruciaal. Daarom werken wij graag met jou om zo deze verbinding in jouw systeem te verankeren. Ontdek de kracht van healing en hoe jij deze ook aan jezelf kan leren geven.

innerchild-2048x950.jpg
Inner Child Healing
Klankschaal Klankgenezing
Klankschaalmassage
RTT Hypnose - Maddy Ramsingh.png
RTT Hypnose Consult
Holistic Massage
Healing en Bewustwording
Groei en Ontwikkeling

Groei en Ontwikkeling

Er is niets mooiers in dit leven dan jezelf te blijven ontwikkelen. Er is zoveel te ontdekken in en om ons heen, dat we eigenlijk niet genoeg hebben aan één leven. Hoe meer je groeit, hoe meer je gaat zien en hoe meer je wilt blijven groeien. Als mens en als professional. Beseffen dat wanneer je met mensen werkt, je ook met energie werkt en je dus ook goed voor jezelf moet blijven zorgen. Hoe bewuster je bent van jouw energie, hoe meer je ook vanuit die flow gaat leven. 

Wanneer je jezelf voeding gunt op het energetische vlak, zul je versteld staan van het effect.

Een blijvende flow creëeren kan alleen maar wanneer je jezelf voldoende nectar geeft.

Wij staan voor jou klaar met ieder onze eigen specialiteit op het gebied van werken met energie.

Privé Consult Engelen
Reading Engelenwijsheid.png
Engelenwijsheid
Tarot Reading.png
Tarot Reading Online
RTT Hypnose - Maddy Ramsingh.png
RTT Hypnose Consult
Image by Sid Saxena
Levensbron Coaching

Magie en Meer

Je eigen magie en talenten ontdekken door hier tijd voor vrij te maken. Zo simpel is het. Bijna niet te bevatten voor ons hoofd maar toch is het zo. De verdieping in jezelf vinden, jezelf verrijken en daarmee jouw leven en het leven van alle mensen om jou heen ook extra glans geven. De meest voorkomende beperkende overtuiging is dat tijd met jezelf doorbrengen egoïstisch is. Maar juist door tijd met jezelf door te brengen, haal je het beste in jezelf naar boven. En zo kan jij niet alleen jezelf het beste geven, maar ook alle mensen waar je van houdt en waar je mee werkt. 

Het extraatje van groepsessies is de verbinding met gelijkgestemden, juist de ervaringen van anderen en goede begeleiding vanuit de gids zijn een gouden combinatie.

Een andere manier is verdieping vinden door naar binnen te keren. Dit doe je op een meerdaags retraite.

De programma's van de verschillende retraites zijn afgestemd op het thema.

En voor de mensen die liever in een privé setting willen werken zijn er de privé sessies.

Magie en Meer
bottom of page