top of page

Wat is jouw gewenste doel? (Meerdere antwoorden zijn mogelijk)

Ons advies per doel

Onze ervaring is dat juist de combinatie van verschillende sessies een extra boost geeft in de ontwikkeling. Ons uitgangspunt is dat de body, mind en soul samen worden betrokken in het veranderproces, de reis naar jouw North. Aan jezelf werken op meerdere lagen tegelijk is ook een hele fijne manier van werken. Vooral wanneer je snel in je hoofd gaat zitten.
Door het lichaam en de geest ook aandacht te geven krijg je een helder beeld van waar jij nu staat en wat er nodig is om jouw doel(en) te behalen. Op deze manier leer jij ook hoe je nog beter naar jouw lijf en intuïtie kunt luisteren. 

Zie het samenstellen van jouw persoonlijke combinatie van sessies als het inpakken van jouw reiskoffer.
Hieronder hebben we de meest voorkomende wensdoelen mét adviestraject alvast voor jou op een rijtje gezet.

Onze aanbevolen combinaties

Ervaring van onze tribe

Omdat we alles met onze volle aandacht doen, zijn onze klanten niet alleen tevreden, zij komen ook met regelmaat terug. Zij hebben al ontdekt dat groei oneindig is en dat zingeving en verbinden met likemindeds essentieel is voor ons zielsgeluk.Door regelmatig bezig te zijn met deze ontdekkingsreis blijven zij in de beste versie van zichzelf. De meest genoemde ervaringen van onze klanten hebben we voor jou op een rijtje gezet. 

✔️Ik kan weer focussen
✔️Ik kan weer genieten
✔️Ik kan met verlies omgaan
✔️Ik heb de regie over mijn leven
✔️Ik ken mijn eigen leiderschap
✔️Ik ervaar rust in mijn lijf
✔️Ik leef gezonder en voel mij fitter
✔️Ik mediteer en ontspan veel meer
✔️Ik weet nu alles over essentiële oliën
✔️Ik hou onvoorwaardelijk van  mijzelf
✔️Mijn groei is oneindig
✔️Mijn familiekarma is geheeld
✔️Ik weet wie ik ben
✔️Ik zit goed in mijn vel

Kies de sessie waar jij nu behoefte aan hebt

Wanneer jij de ruimte krijgt om zelf te kiezen hoe en wanneer jij aan jouw ontwikkeling werkt is een belangrijke succesfactor. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten per 1 april 2024. Per dienst zie je bij welke coaches je terecht kan. Kies voor een coach die jou het meest aanspreekt. 

LIFE COACHING

SCHRIJF

THERAPIE

AROMA

ZORG

ROUW

BEGELEIDING

EXECUTIVE

COACHING

DAG

RETREATS

HOLISTISCHE

MASSAGES

SOUL

COACHING

LEERGANG

ZIJN & ZIEN

WEEKEND

RETREATS

MEDIUM

SCHAP

KAART

LEZING

HYPNOSE

THERAPIE

OILRACLE

HEALING

LIEFDEVOLLE

HEALING

Ieder van ons werkt en leeft vanuit een persoonlijke missie.
Als lichtwerker en SoulSister leveren wij een waardevolle bijdrage vanuit onze liefde voor lichtwerk én onze liefde voor de mens. Bij ons gaat welzijn altijd voor welvaart. Jouw welzijn is ons geluk.
Samen zijn we zoveel méér. Dat is het gedachtengoed wat ons niet alleen bij elkaar bracht, we voelen ons ook werkelijk verbonden met iedereen die ook vanuit oprechte intentie in beweging komt of is gekomen.
Deze verbinding voelt als familie.
We zijn allemaal de zusters v an het eerste uur. In deze woelige tijden waarin alles aan het veranderen is heten wij jou van harte welkom om weer thuis bij jzelf te komen. Less is more. Terug naar de eenvoud, terug naar de basis. Terug naar Jouw Zelf.
bottom of page