top of page

Thu, May 23

|

WIX

Chakra Healing Online

Onder de kracht van de volle bloemenmaan van mei gaan we als groep onze energie verbinden en liefdevol langs alle chakra's. Ik laat mij leiden door de groepsenergie waardoor er altijd iets magisch ontstaat.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Chakra Healing Online
Chakra Healing Online

Tijd en locatie

May 23, 2024, 8:00 PM – 9:30 PM

WIX

Gasten

Over het evenement

We komen online samen en starten daar onze verbinding. Ik neem jullie mee op reis naar binnen waar we alle chakra's langs gaan.

Niet alleen gaan we iedere chakra liefdevolle aandacht geven, we gaan ze ook helen en daarna activeren.

Nooit eerder een online healing van mij ontvangen?

Dan is het goed om te weten dat je deze heerlijk vanaf jouw favoriete plekje in huis kunt volgen.

Ik kom in beeld en jij niet. Zo heb jij volledige privacy en de meerwaarde daarvan is dat je daardoor vaak sneller met je emoties en inzichten in contact komt. Jij hoeft alleen maar te luisteren en te ontvangen. Hoe fijn is dat?

Communiceren doen we via de chatfunctie.

Dit is wat je kunt verwachten

Vanaf 20.00 uur druppelen de deelnemers binnen. Zodra iedereen aanwezig is gaan we de ceremonie starten met het kiezen van een kaart.

Daarna neem ik jullie mee in een geleide meditatie. Tijdens de meditatie komen er regelmatig ademhalingsoefeningen om nog dieper naar binnen te gaan en ook komt er een loslaat-ademhalingsoefening bij iedere chakra. De combinatie van focus, energetische verbinding en adem is een gouden driehoek. Na ongeveer een uur rond ik de meditatie af en breng ik jullie weer terug in het hier en nu.

We drinken een kopje thee en komen even bij. Daarna zal ik de gekozen kaarten laten zien en de ceremonie afronden.

Na afloop ontvang je een foto van jouw gekozen kaart via whatsapp. Wanneer je daar behoefte aan hebt kan je ervoor kiezen om ook de reading die bij de kaart hoort te ontvangen. De reading bestaat uit de boodschap die bij de kaart hoort en alles wat er verder bij mij binnenkomt wat gedeeld mag worden.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie een avond vol ontspanning, heling en inzichten te geven.

Liefs,

Hanneke

Deel dit evenement

bottom of page