top of page

Fri, May 24

|

Delfgauw

Happy Healthy Lifestyle

Op dit inspirerende festival geven wij (Hanneke en Karin) van 15.15-17.00 uur een verrijkende workshop. Festivaltickets zijn inclusief 3 workshops naar keuze.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Happy Healthy Lifestyle
Happy Healthy Lifestyle

Tijd en locatie

May 24, 2024, 9:30 AM – 6:00 PM

Delfgauw, Noordeindseweg 70, 2645 BC Delfgauw, Nederland

Over het evenement

Inspiratiefestival

Het inspiratiefestival is een festival van één dag gewijd aan het prikkelen van hoofd, lichaam, hart en ziel. Een dag voor jezelf om je te inspireren, te verrijken, te verbinden en elkaar te stimuleren op persoonlijk, professioneel en creatief gebied. Een festival wat toegankelijk is voor een diversiteit aan mensen en draait om verbinding, met als uiteindelijk doel: een beetje licht in de wereld te verspreiden.

Wat kun je verwachten?

Samen met ongeveer 50 vrouwen en mannen komen wij samen op een prachtige plek in Delft, een plek waar je uitgedaagd wordt om je open te stellen voor het nieuwe. Deze dag heb je de keuze uit 12 workshops, tussendoor is er ruimte om anderen te ontmoeten, tijd voor reflectie en er komen nog een aantal verrassingen.

Voor wie?

Het festival is gericht op een breed scala aan mensen die op zoek zijn naar inspiratie, groei en positiviteit. Zo ontstaat er een rijke mix aan perspectieven en ervaringen. Voel je welkom.

Programma

Vanaf 09:30 uur is er ontvangst en om 10:00 uur starten de eerste workshops van de dag. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, water, tussendoortjes en een heerlijke lunch. Tijdens de lunch wordt er ook gezorgd voor een stukje entertainment. Na de lunch heb je de mogelijkheid om aan nog twee workshops deel te nemen, waarna wij rond 17:15 uur starten met een vuurceremonie, om de dag gezamenlijk af te sluiten. Let op! Bij de workshops geldt vol is vol.

Investering

De kosten voor de dag zijn € 149,- per persoon. Dit bedrag is inclusief 3 workshops naar keuze. Het zijn kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht. Zie het als een diepgaande proeverij in persoonlijke ontwikkeling, daarnaast een overheerlijke lunch, gezonde snacks, genoeg koffie, thee en water, de mogelijkheid tot het ontmoeten van andere fijne mensen. Een dag echt voor jezelf, vol inspiratie en positieve energie.

Locatie en bereikbaarheid

Wij zijn deze dag te gast bij Buitengoed Uylenburg, gevestigd aan de Noordeindseweg 70 in Delfgauw. 

Aanmelden

Maak een account aan kies vervolgens voor elke ronde één workshop. Je kiest een workshop op de pagina van de betreffende workshop. Heb je jouw keuze gemaakt voor alle drie de rondes dan kun je een ticket aanschaffen voor het festival.

Deel dit evenement

bottom of page