top of page

Sat, Dec 16

|

online platform Which way is North?

Leven & Werken met E.O.

Ontdek zelf de kracht van de natuur en verander niet alleen jouw eigen kwaliteit van leven, maar ook die van de mensen om jou heen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leven & Werken met E.O.
Leven & Werken met E.O.

Tijd en locatie

Dec 16, 2023, 11:00 AM – 12:30 PM

online platform Which way is North?

Gasten

Over het evenement

Hoe zou het leven zijn als we als mens weer menselijk worden? Een onderdeel van de natuur. In verbinding met onszelf en elkaar.

Het is een vraag die mij al jaren bezig houdt. En iedere keer als ik met mensen mag werken en daar de kracht van de natuur aan toe mag voegen, gebeurd er iets magisch.

Er zijn ontzettend veel aanbieders van essentiële oliën. Veelal in een Amerikaans verkoopmodel gegoten: MLM.

Ook ik ben een MLM maar dan net weer even anders. Ik koop in omdat ik de oliën graag gebruik, niet per se om ze te verkopen.

Wanneer ik oliën inzet gaat alles in stroomversnelling. Er gebeurd zo veel meer en dat is fijn. Want dan gaan transformatieprocessen in een heel ander tempo. En dat niet alleen, het gaat op verschillende lagen tegelijk. Iets wat alleen maar de natuur in gang kan zetten.

Zelf heb ik mijn kleine huisapotheek compleet vervangen met 100% natuur. Geen toegevoegde chemicaliën, hulpmiddelen of nano plastic in ons systeem! Sinds deze verandering reageert mijn lijf ook letterlijk wanneer ik iets binnenkrijg wat niet goed voor mij is. Ons leven is kwalitatief enorm vooruit gegaan door de inzet van oliën. Graag vertel ik je daar meer over tijdens de live uitzending.

Voor de professionals zoals coaches, mediums, massagetherapeuten, fysiotherapeuten, yogi's en yogini's zou de inzet van deze oliën gewoon standaard moeten worden. Ook hierover zal ik tijdens de live uitzending meer uitleg geven. 

Jarenlang heb ik mij geïriteerd aan alle zogenaamde gratis webinars waarin je dus niet de beloofde info gedeeld kreeg maar wel een call to action om jezelf in te schrijven voor een duur leerprogramma. Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik zelf ga beginnen met het maken van een verschil. Kennis is er om doorgegeven te worden zodat we met elkaar de slingers in dit leven kunnen ophangen. Samen terug in verbinding met de natuur. Ons lichaam de aandacht en zorg geven die het verdient. En hiermee ook onze ziel verrijken.

In deze Live uitzending ga ik alle twaalf oliën uit de starterskit aan jullie introduceren. De afkomst, de werking en de mogelijkheden om ze te thuis en in je praktijk te gebruiken. En natuurlijk ook een korte uitleg van hoe je een diffuser gebruikt en onderhoudt.

Als je alles uit deze uitzending wilt halen dan raad ik je van harte aan om jouw eigen starterskit aan te schaffen. Bij de kit zit een duurzaam geproduceerde diffuser. De onderdelen bestaan o.a. uit dezelfde kunststof die voor protheses wordt gebruikt. Wees ervan bewust dat de meeste diffusers in de winkel van plastic zijn gemaakt en daarmee dus ook nano plastic afgeven.

Indeling van de live uitzending

 • Unboxing van de Starterkit
 • Uitleg werking diffuser en hoe te onderhouden
 • Uitleg winning en werking van: Frankincense, Purification, Lavender, Lemon, Orange, Di-Gize, R.C., Copaiba, Stress Away, Blue Relief, Thieves en Peppermint
 • Uitleg hoe je rollers met V6 draagolie en een olie naar keuze kan maken
 • Uitleg hoe je sprays met water en een olie naar keuze kan maken
 • Uitleg hoe je zelf neusinhalers kunt maken
 • Uitleg hoe je jouw huisapotheek kunt vervangen met natuurproducten
 • Uitleg hoe je oliën als professional in kunt zetten
 • Rondvraag 

Na de uitzending ontvang je per mail een verzameling van recepten voor in de diffuser, rollers en sprays zodat je meteen jouw leven tot aan de max kan gaan verrijken.

Inhoud starterskit:

Frankincense 5 ml, Purification 5 ml, Lavender 5 ml, Lemon 5 ml, Orange 5 ml, Di-Gize 5 ml, R,C. 5 ml, Copaiba 5 ml, Stress Away 5 ml, Blue Relief 5 ml, Thieves 5 ml, Peppermint 5 ml, V6 draagolie 58 ml, 10 sample flesjes, 1 aromaglide rollerfitment. Zelf kies je jouw favoriete type diffuser: Dew Drop of Aria. De prijs van de starterskit is afhankelijk van het type diffuser wat je kiest.

Dit krijg je er van mij bij: 10 x 10ml rollerflesjes en een velletje met etiketten zodat je lekker kunt gaan mixen.

Kies je liever eerst voor een samplepakket? Dan ontvang je van iedere olie een kleine hoeveelheid in een amberbruin glazen sampleflesje met handgeschreven etiket.

Ik heb ontzettend veel zin om op deze eenvoudige en laagdrempelige manier jullie kennis te laten maken met de wondere wereld van deze essential oils.

Laten we elkaar blijven verrijken en onze omgeving daarin meenemen. Een nieuwe vibe. Liefdevol en menselijk.

Liefs,

Hanneke

Tickets

 • Deelname met Sample Pakket

  Dit ticket geeft je toegang tot de live online uitzending en je ontvangt thuis twaalf sampleflesjes met de oliën uit de starterskit

  €35.00
  Sale ended
 • Deelname met Starterskit Aria

  Toegang tot de live uitzending en je ontvangt thuis de Starterskit met de exclusieve glazen Aria diffuser en natuurlijk de twaalf oliën en alle andere gadgets uit de kit. Daarbij ontvang je van mij ook nog een pakket van 10 x 10ml rollers en etiketten.

  €325.00
  Sale ended
 • Deelname met Starterskit Dew

  Je krijgt toegang tot de live uitzending en je ontvangt thuis de Starterskit Dew Drop met de nieuwe Dew Drop Dream diffuser, twaalf oliën en vele gadgets. Daarbij ontvang je van mij ook een pakket met 10 x 10ml rollers en etiketten.

  €220.00
  Sale ended
 • Deelname en Eigen Business

  Toegang tot de live uitzending en je ontvangt van mij een eigen account bij Young Living waarmee je meteen punten gaat sparen én 22% korting geniet als groothandel. Jouw starterskit Dew Drop bestel ik voor jou en daarmee begint er een nieuw avontuur in jouw leven. Leuk om businessbuddy met jou te worden! Je ontvangt dan gratis mijn pakketje met 10 x 10ml rollers.

  €200.00
  Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page