top of page

Mon, Apr 22

|

WIX

Online bijeenkomst Essential Oils

Stel hier al je vragen over de werking en het gebruik van essentiële oliën

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online bijeenkomst Essential Oils
Online bijeenkomst Essential Oils

Tijd en locatie

Apr 22, 2024, 8:00 PM – 9:00 PM

WIX

Gasten

Over het evenement

Altijd al meer willen weten over de werking van de natuur zonder meteen vast te zitten aan koopverplichting? Ik nodig je van harte uit om al jouw vragen te stellen tijdens deze live online bijeenkomst. Met inmiddels ruim vijf jaar ervaring met de inzet van oliën als professional (aromatherapie, coaching, meditatie en massage) en tien jaar ervaring met het gebruik van oliën als moeder van twee hsp kinderen kan ik jou vast verder helpen met jouw vraagstukken.

Gewoon lekker ouderwets bij elkaar komen en kennis delen. Klinkt goed toch?

Mijn eigen ogen als moeder werden geopend toen ik geboorte gaf aan ons eerste kind. Doordat hij ernstige voedselallergiëen heeft ben ik nu al twintig jaar expert in het lezen van die kleine lettertjes op producten. Het viel me op hoeveel hulpstoffen er wel niet werden toegevoegd. De aanschaf van het zwaarte boekje over E-nummers heeft mijn ogen geopend. Alles wat in de winkel wordt verkocht is negen van de tien keer niet goed voor ons lichaam.

Naast reageren op voedsel begon ook het reageren op producten zoals tandpasta, badschuim, scheergel en ook op bijvoorbeeld paracetamollen.

Het uitpluizen van deze bijsluiters deed mij ook weer schrikken hoeveel hulpstoffen er worden toegevoegd. De hoeveelheden lijken onschadelijk maar zelf denk ik dat het verstandiger is om op jaarbasis te berekenen wat je binnenkrijgt. Om maar te zwijgen van het nano plastic.

Voor mij was het een no-brainer: zo weinig mogelijk nano-plastic, hormonen en andere chemicaliën mijn lijf in!

De inzet van 100% puur natuur komt wel met een waarschuwing. Jouw lijf is hier niet meer aan gewend en kan in het begin best heftig reageren op de aroma of op de werking. Maar wanneer je stapsgewijs jezelf laat kennismaken met deze pure oliën begin je ook met het zuiveren van jouw systeem. Je merkt vaak al binnen enkele dagen verschil maar de grote verschillen vallen pas op na een paar maanden. Dit geldt voor zowel eigen gebruik thuis als voor de inzet bij klanten.

Nieuwsgierig? Kom naar de online bijeenkomst en laat je inspireren door ervaringen van anderen en stel vooral jouw eigen vragen.

Liefs,

Hanneke

Tickets

  • Essential Oils bijeenkomst

    De opbrengst van de tickets gaat in de Lucky Jar

    Pay what you want
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page