top of page

Sat, Jan 08

|

WIX

Rising Woman | Training

Ontdek de enorme levenskracht die jij als vrouw in je hebt. Wanneer je deze durft te verbinden met jouw intuïtie en spiritualiteit zul je letterlijk gaan Risen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rising Woman | Training
Rising Woman | Training

Tijd en locatie

Jan 08, 2022, 7:30 AM – Apr 02, 2022, 11:30 AM

WIX

Over het evenement

Ontdek de enorme levenskracht die jij als vrouw in je hebt. 

Wanneer je deze durft te verbinden met jouw intuïtie en spiritualiteit zul je letterlijk gaan Risen!

Er is eindelijk een collectief bewustzijn aan het ontstaan over het effect van de energie die wij als mensen in kunnen zetten om onszelf en iedereen om ons heen naar een hoger level te tillen.

Sta jij al open voor dat hogere bewustzijn?

Dan is deze Rising Woman training die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met de kracht van intuïtie, je leert ook hoe jij deze kan inzetten om jouw droomleven te creëeren.

Een persoonlijke coachcall waarin jij een privé Levensmissie reading krijgt, is ook een vast onderdeel van deze training Rising Woman.

In 12 weken leer jij niet alleen hoe je vanuit de mind jouw licht kan laten stralen maar ook welke olie jou hierbij het beste ondersteund. En als kers op de taart krijg je er ook nog een kaartenset bij en leer je hoe je deze kan inzetten.

Aan het einde van deze Rising Woman training ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw energie te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces. Jij bent dan een Rising Woman!

Het unieke aan deze training is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. 

Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

Training Rising Woman:

zaterdag 8 januari 2022 t/m 2 april 2022

Tickets

 • Rising Woman | Basis

  Rising Woman MasterClass zonder donatie voor de begeleiding.

  €444.00
  Tax: BTW Hoog included
  Sale ended
 • Rising Woman | Premium

  Doe mee met de Rising Woman MasterClass serie en doneer € 222 incl. BTW voor de studiebegeleiding. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij de factuur voor jouw administratie per e-mail.

  €666.00
  Tax: BTW Hoog included
  Sale ended
 • Rising Woman | Pro

  Doe mee met de MasterClass series Rising Woman, doneer € 444 voor de studiebegeleiding. Zodra de betaling is ontvangen, versturen wij de BTW factuur per e-mail.

  €888.00
  Tax: BTW Hoog included
  Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page