top of page

Wed, Feb 02

|

leeromgeving Which way is North?

Spiritueel Transformatie Jaar

Het Spiritueel Transformatie Jaar zit vol met inspirerende online trainingen, persoonlijke sessies en een fantastisch Retraite in Noordwijk aan Zee van maar liefst 2 volle dagen. Door mee te doen aan het Spiritueel Transformatie Jaar geef jij jezelf een jaar lang quality time en groei.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spiritueel Transformatie Jaar
Spiritueel Transformatie Jaar

Tijd en locatie

Feb 02, 2022, 7:00 PM – Dec 31, 2023, 11:00 PM

leeromgeving Which way is North?

Over het evenement

Door onze kennis met jou te delen, kan jij jezelf aan het einde van het Spiritueel Transformatie Jaar ook een echte Nieuwetijdse Coach noemen. Aan jou de keuze of je daarna ook in die rol andere vrouwen wil gaan ondersteunen in hun persoonlijke reis. Of misschien wil je liever jouw familie, vrienden of collega's helpen. Jij bent hier helemaal vrij in. Jezelf veranderen of laten groeien is een proces wat het beste verloopt wanneer we de Kai-Zen methode toepassen. Iedere dag een klein stukje groeien zorgt voor een mega groei binnen slechts één jaar. Vandaar dat we ook een heel jaar gereserveerd hebben voor jouw persoonlijke transformatie. Juist de tijd nemen om alles tot aan jouw diepste kern te laten verankeren, kost tijd. Vaak gunnen we onszelf die tijd niet. We willen zo graag naar het einddoel dat we eigenlijk vergeten dat juist die reis het meest belangrijke onderdeel is van het verander- en groeiproces. Tijdens het Spiritueel Tranformatie Jaar ga jij op verschillende gebieden jezelf (her)ontdekken. Het Spiritueel Transformatie Jaar zit vol met inspirerende online trainingen, persoonlijke sessies en een fantastisch Retraite in Noordwijk aan Zee van maar liefst 2 volle dagen. Door mee te doen aan het Spiritueel Transformatie Jaar geef jij jezelf een jaar lang quality time. Door de afwisseling en verschillende methodes, kom jij tot jouw ware kern en kan je eindelijk jouw persoonlijke spirituele tranformatie starten. Voor wie is dit Spiritueel Transformatie Jaarprogramma?
  • Voor alle vrouwen  die nog meer uit het leven willen halen
  • Voor alle vrouwen die dichter bij hun eigen natuur willen blijven
  • Voor alle vrouwen die open staan voor een holistische levenswijze
  • Voor alle vrouwen die niet langer met oude pijnen en beperkende overtuigingen verder willen leven
  • ​Voor alle vrouwen die diep van binnen voelen dat zij willen transformeren
  • Voor alle vrouwen die het lastig vinden om voor zichzelf te kiezen
  • Voor alle vrouwen die hun familiekarma willen healen
  • Voor alle vrouwen die hun familiepatronen willen doorbreken
  • Voor alle vrouwen die hooggevoelig zijn en/of hooggevoelige kinderen hebben
  • Voor alle vrouwen die graag ook andere vrouwen verder willen helpen Het Spiritueel Transformatie Jaar is gewoon voor alle vrouwen
Er is meer licht en liefde nodig op de wereld en juist jij kan hier jouw steentje in bijdragen. Door andere keuzes te maken. Keuzes die beter zijn voor jou en voor jouw omgeving.Keuzes die beter zijn voor moeder Aarde. ​In principe gaan we gewoon een stukje terug in de tijd waarin mensen nog verbonden waren met de natuur en de sterren. De tijd waarin de Indianen allang wisten hoe zij kruiden uit de natuur konden toepassen voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Deel dit evenement

bottom of page