top of page

Wed, Jun 14

|

online

Starterkit Challenge

Leer in 12 dagen alles over deze heerlijke oliën en verrijk niet alleen jouw gezinsleven met de kracht van de natuur, maar ook als professional door deze krachtige oliën aan jouw behandelingen toe te voegen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Starterkit Challenge
Starterkit Challenge

Tijd en locatie

Jun 14, 2023, 8:00 PM – 9:00 PM

online

Over het evenement

Sinds 2020 zet ik essentiële oliën ook als therapeut in. Het is bijna niet te bevatten hoe krachtig de werking van deze puur geconcentreerde oliën is. Niet te vergelijken met de olietjes uit de winkel. Check de labels maar eens ;) Ook de olietjes die in de bekende winkelketens worden verkocht, hebben allemaal waarschuwingsstickers. Dit zegt genoeg.

In 2019 ben ik als moeder gestart met het inzetten van deze oliën en al snel ontdekte ik een hele nieuwe wereld! Alle standaard medicaties uit de huisapotheek zijn inmiddels vervangen met eigengemaakte rollers en handige recepten in de diffuser. Het heeft ons als mens ontzettend veranderd. Pas wanneer je stopt met alles wat chemisch is, merk je hoeveel je lijf te lijden heeft gehad. Ook ik was immuum voor alle dampen. Liep vroeger heerlijk snuivend de parfumerie in. Tegenwoordig kan ik niet eens meer naar binnen. Mijn lijf detecteert alle ongezonde stofjes en dat maakt dat ik de geur niet meer aantrekkelijk maar juist afstotelijk vind. Mijn natuurlijke afweersysteem is in ere hersteld 🙏

Ongeveer een jaar daarna heb ik de oliën op mijn praktijk geïntroduceerd met aromatherapie. Wow!

Hoe bijzonder is dit. Ons lijf heeft ons zoveel te vertellen en eindelijk kunnen we dit vertalen door de inzet van oliën. Niet alleen ondersteunen deze olietjes jouw mentale welzijn, ook lichamelijke, emotionele en spirituele blokkades worden er mee opgeruimt. Mits je weet hoe je ze moet gebruiken.

Niet lang daarna ben ik begonnen met de oliën aan de holistische helende massages toe te voegen. Dit is puur next level shizzle. Ongelofelijk wat er allemaal tegelijk gebeurd. De sprongen die mijn klanten hebben gemaakt in hun persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling zijn mega groot. Er werden opeens knopen doorgehakt. Ze kwamen weer in contact met hun kern, met wie zij in essentie waren en de juiste oliemix heeft ze geholpen om het zelfvertrouwen te boosten en hun familiepatronen door te breken. Bij sommigen verbreken we zelfs het familiekarmar door de combinatie van masseren en zeven verschillende oliën in te zetten.

Het gebruik van de olietjes heeft niet alleen mijn leven verrijkt maar inmiddels ook heel veel mensen die de afgelopen jaren op mijn pad zijn gekomen. Beseffend dat eigenlijk iedereen dit zou moeten meemaken in dit leven, heb ik besloten om deze starterskit challenge te gaan geven. Er zijn veel meer mensen nodig die deze levensstyle gaan uitrollen.

Juist nu er zoveel jongeren kampen met emotionele issues en de volwassenen met bosjes omvallen vanwege de burn-out.

Samen maken we de wereld gezonder en wijzer. Doe mee aan deze challenge en ontdek hoe jij ook het verschil kan maken. Back to nature. Laat de indiaan in jou tot leven komen. Ervaar hoe het leven is wanneer je meer jezelf kan zijn.

Hoe meer mensen deze keuze gaan maken, hoe groter de stroming van bewustwording zal worden. We zitten nu in die grote shift waarin we worden gevraagd om na te denken over hoe we met de aarde, de natuur maar ook met ons zelf om willen gaan. Gaan we door met vergiftigen zodat de commerciële wielen blijven draaien? Of kiezen we voor een alternatief? Durven we weer terug te gaan naar het vertrouwen en geloof dat moeder aarde ons in alles kan voorzien.

Omdat ik zelf zoveel goede ervaringen al heb opgedaan met het gebruiken van de olietjes, heb ik besloten om de challenge zelf helemaal kosteloos aan jullie te gaan geven. Kennis delen is ons grootste goed.

De enige kosten die jij voor deze challenge gaat maken is de inkoop van een complete starterskit wat meteen jouw lesmateriaal is en waarna jij meteen aan de slag kan omdat je alles in huis hebt.

Deze challenge bestaat uit 12 leermomenten. De lessen worden in een live-uitzending gegeven, (de opname hiervan is een dag later beschikbaar) en daarbij krijg je ook toegang tot de online leeromgeving waar iedere olie uit deze starterskit uitvoerig wordt belicht, de oorsprong en de werking worden duidelijk uitgelegd én je krijgt ook recepten voor de diffuser.

Ben jij een professional en wil je nog een tikkeltje dieper duiken in de werking op emotioneel en spiritueel niveau?

Dan kan je aansluitend een privé sessie boeken waarin we ingaan op jouw vragen en wensen.

De Starterskit bestaat uit een diffuser naar keuze en 12 x 5 ml olietjes met tal van extra's maar dat ontdek je zelf wanneer je deze kit openmaakt. Zo blijft het nog een leuke verrassing.

Van mij krijg je er ook 12 x 10 ml rollers en etikketten bij zodat je tijdens de challenge meteen aan de bak kan.

Verzendkosten zijn ook inbegrepen.

Starterskit Dewdrop € 239,- inclusief lesmaterialen inclusief toegang tot deze challenge

Starterskit Aria € 349,- inclusief lesmaterialen inclusief toegang tot deze challenge

Het verschil in de prijs ligt aan de diffuser. De Dewdrop is de basic diffuser en de Aria is een luxere variant van glas.

We starten op woensdag 14 juni om 20.00 uur en de challenge eindigt op zondag 25 juni pm 14.00 uur.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie zelf te laten ervaren wat deze oliën met je kunnen doen.

Liefs,

Hanneke

Tickets

 • Starterskit Dewdrop

  Inclusief lesmaterialen en toegang tot de online leeromgeving

  €239.00
  Tax: BTW Hoog included
  Sale ended
 • Starterskit Aria

  Inclusief lesmaterialen en toegang tot de online leeromgeving

  €349.00
  Tax: BTW Hoog included
  Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page